Algebehandling

Kontakt os i dag

Algebehandling af tag og andre hårde overflader

Professionel tagbehandling med miljøvenlige produkter

Leder du efter en specialist til algebehandling af tag? Så kan vi ordne taget for dig. Hos Algespecialisten Tilsted har vi specialiseret os i tagrensning og tagbehandling. Vi renser tage og udfører algebehandling i bl.a. i Skive, Thisted, Klitmøller & Hanstholm.

 

Vi har altid fokus på kvalitet og service, og vi har en professionel tilgang til opgaverne. Vi har også fokus på miljøet, og derfor anvender vi altid de mest miljøvenlige produkter i vores arbejde.

Kontakt os i dag

Få et tilbud på algebehandling af tag eller anden overflade

Du tænker sikkert: Hvad koster en tagrensning? Vores priser for rensning af tag afhænger af flere forhold. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud på algebehandling af tag, fliser eller facade. Du får naturligvis en god og billig pris på rengøring af tag, som passer præcis til dit hus og dine ønsker.

Ingen fil valgt

Før- og efter billeder

Behandlingen forhindrer mos og frostsprængninger

Vi tilbyder rensning af tag og udhæng samt alle andre hårde overflader som for eksempel fliser og facader, men også træterrasser og stakitter med videre. Derudover tilbyder vi at fjerne ukrudt og at nedvaske træværk, inden det skal males.
Algebehandling af tage og andre hårde overflader er en kemisk proces, der virker i alt fra 14 dage til 9 måneder. Algebehandlingen bør udføres i perioden fra marts til november alt efter temperatur.

 

Fordelen ved algebehandling af tag er:​

  • Det giver et pænere tag
  • Det holder taget fri for mos
  • Det forlænger tagets levetid
  • Det forhindrer frostsprængninger.

Der er også nogle særlige fordele ved jævnlig behandling af fliser. Du undgår for eksempel, at fliserne bliver grønne og glatte, og at de får flisepest.

Rengøring af vaskehaller

Hos Algespecialisten Tilsted tilbyder vi regelmæssig rengøring af vaskehaller, så den altid står klar til at modtage Jeres kunder. En ren vaskehal er mere attraktiv for kunderne at bruge og gør at de kommer igen.

 

Vi tilbyder regelmæssig rengøring af vaskehallen - kontakt os i dag og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med at holde din vaskehal ren.

Kontakt os i dag