Rensning af fliser i indkørsler og på terrasser

Fliserengøring med miljøvenlige produkter

​Er det blevet tid til rensning af fliser? Så lad os gøre dine fliser flotte igen. Hos Algespecialisten Tilsted er vi specialister i rensning og algebehandling af fliser og alle andre hårde overflader. Vi udfører fliserens i blandt andet Thisted, Skive, Klitmøller & Hanstholm. 

Vi lægger vægt på kvalitet, service og professionalisme. Samtidig værner vi om miljøet, og derfor anvender vi de mest miljøvenlige produkter ved rengøring af fliser.

 

Priser

Vi tager 30 kr. pr. km2 inklusive moms for almindelig fliserens, og vi tager ​50 kr. pr. km2, hvis du samtidig ønsker indprægning og udlægning af fugesand.

Få mere at vide om rensning af fliser

​Kontakt os, hvis du vil høre mere om rensning af fliser og om vores priser. Vi tager 30 kr. pr. km2 inklusive moms for almindelig fliserens, og vi tager ​50 kr. pr. km2, hvis du samtidig ønsker indprægning og udlægning af fugesand. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud med en god pris. Vi udfører også sprøjtning for ukrudt på fliser, gårdspladser og lignende.

Ingen fil valgt
hCaptcha

Før- og efter billeder

​Vi får fliserne til at fremstå som nye igen

Flisepest, alger og mos giver et trist og slidt udtryk. Heldigvis er fliserensning en effektiv løsning, så fliserne atter kan fremstå som nye.

 

Vi tilbyder rensning af fliser. Det kan være terrasser, indkørsler, fortove og havestier med videre. Rensningen bør følges op med en algebehandling og imprægnering af fliser, så resultatet holder længere.

 

Vi tilbyder vejledning om, hvordan du bedst kan vedligeholde fliserne, så du slipper for at gentage behandlingen igen året efter. Med den rette rensning af terrasse og indkørsel samt løbende vedligeholdelse vil fliserne holde sig flotte i mange år.

Kontakt os i dag